Elkezdődött a tanév!

2023.09.05.

ÉVKÖZBEN IS SZÁMOLHATUNK A DIÁKMUNKÁVAL!

A legtöbb ember fejében a diákmunka összeforrt a nyári szünet fogalmával. Van, aki az órarendi sajátosságok, vagy egyéb elfoglaltságok miatt nem engedheti meg magának, hogy évközben dolgozzon, de mi van azokkal a hallgatókkal, akik bőven ráérnének szeptembertől májusig is, és még pénzre is szükségük van!?

Habár szeptember elejével elindult az oktatás az összes pécsi intézményben, a diákoknak nincs okuk aggodalomra, hiszen a cégeknél nem áll meg a munkavégzés, így évközben is van lehetőség folyamatos diákmunka vállalására és végzésére!

Az AP Iskolaszövetkezeten keresztül minden érdeklődő tud munkát vállalni fizikai, irodai, animátori, illetve hostess területen egyaránt. Azok is találhatnak kedvükre való munkát, akik nem tudnak folyamatos műszakokat vállalni, hiszen az állandó lehetőségeken túl alkalmi és rugalmas munkaidőben végezhető munkákat is kínálunk.

A honlapon mindig megtalálhatóak az aktuális ajánlatok, azonban igyekszünk a diákokat más, hozzájuk közelebb álló felületeken is utolérni. Emiatt jelen vagyunk Facebookon, TikTokon és Instagramon, ahol folyamatosak a hirdetések, valamint a kapcsolattartás is kollegáinkkal.